drill

I dag har jag varit i kyrkan, sen åkte jag och mamma till ICA och handlade, efter det åkte vi hem och lagade mat. Ska snart till drill träning, sen blir det ingventering på ICA. Kommer inte hem fören halv tio eller nåt så det blir ganska sent, i morgon är det ju skola, så jag måste nog plugga sen också.


allt för min systerHejhej, såg nyss på denna filmen. Den var jätte bra, nu ska jag sova, i morgon blir det jobbning på ica med volleyboll gruppen :)

ALL STAR

Hejhej, sitter här och äter ben&jerry glass :) Kom nyss hem, har varit på en volleyboll match, satt och skrev prottokoll, gick bättre än vad jag trodde det skulle gå. Före volleybloll matchen var jag i lite affärer, köpte ett par skor.


pannkakor

Hjehej, började vid tio i dag, hade spanska först, sen hade vi film i stället för idrott, sen matte och sist no. Älskar fredagar :)

Efter skolan åkte jag med sofie och hennes pappa, sen har jag inte gjort så mycket till. Jag har gjort pannkakor till mig, som såklart min hund tog.. Så jag sitter här fortfarande hungrig men mamma kommer hem med pizza snart så jag överlever.

I morgon är det volleyboll match som jag ska sitta i sekritariatet (stavning :)) kommer nog gå bra hoppas jag, kan inte skriva men jag får nog lära mig.

kram!

isaberg


Hejhej, Kom nyss hem, har varit på isaberg sen sex och åkt skidor för första gången på 1 år. Det gick segt i början, men bättre i slutet.

Före det var jag på konfan, vi har världens roligaste präst :) Han fattar nog inte själv att han är så roig ;)

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen blir det plugg på spanska, i morgon är det sovmorgon :):)kram!


Start of something new.
Hejhej, tänkte kanske börja om på nytt med bloggen. Sofie har hjälpt mig med en ny design och header. Jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan dvs outfits,shopping och vad som händer i mitt liv =)

kram!

Följ min blogg med bloglovin

Gamla bilder :)
En massa bilder sen göteborg med skolan i december :D


lov :)

Hejhej, i dag hade vi ett stort no prov sista timmen, verkligen en perfekt avslutning innan lov ;) Det gick la sådär :) Efter skolan hämtade mamma mig. Sen har jag verkligen inte gjort ett skit, har mest suttit och läst tidningar sett på tv :) drillat lite.

ska kanske skriva i morgon :)

.......

Hejhej, funderar på att börja blogga igen. Skadade knät för nåra veckor sen och låg mest ner, så bloggande blev inte liksom av, sen har det fortsatt. Funderar på att ta upp det igen :D

Får se, i så fall, ny header, ny design och mycket roligare saker. Sticker till göteborg nästa vecka med sofie :D:D:D

SHOPPING!! 

RSS 2.0