no-prov

Hejhej, sitter här och dränker mig i fysikböcker. Det är inte lätt kan jag lova ;)

Dagen i dag har varit bra, men väääldigt seg bara. På fredag blir det drill uppvisning, i smålandstenar. Och på lördag blir det första maj tåg, så det blir en jobbig helg.

Nu ska jag och mamma hämta pizza:)

skirver senare!

Club Nordic

hejhej, dålig uppdatering ;)

I går var jag på club nordic, kom hem vid ett. Det var jätte kul, men nu har jag ont i fötterna, men det går la över.

Vid fyra i går gick jag, sofie,anna, emma och elina på en dansföreställning, dom var jätte bra, sen åkte vi hem till emma och började fixa oss till i kväll, sen åt vi tacos :) vi åkte från emma vid kvart i åtta. Först fick vi stå i kön och frysa ihjäl 20 minuter typ, men sen när man kom in var det skit varmt, sånna luftvärme pumpar var satta på 25-36 grader, så det var väldigt varmt.

nu ska jag äta frukost :)

Hejhej, har varit i göteborg i några tim...

Hejhej, har varit i göteborg i några timmar nu. Vi har spelat klart grundspelet. Där kom vi 2 av 4 :) snart ska vi spela åttondels final mot vallentuna. Sen i kväll ska vi äta på en restaurang nära hotellet. Nu ska vi spela, håll tummarna:D


Syster & jag

Bilder från idag :)

vitt från Kapp Ahl


Tröja från Kapp Ahl.

Köpte denna tröjan och la undan ett par gladiator sandaler på skocompaniet, nån ur min släkt kommer köpa dom till mig i konfermations present :)

pussokram

konfermation

hejhej, funderar på att börjar blogga igen. Har försökt många gånger men misslyckas varje gång ;)

Nu ska jag och mamma och in till gislaved och kolla på lite kläder, jag ska önska mig lite till min konfermation. en blir det packning i kväll, för i morgon drar jag till göteborg med volleybollen. Sen sover vi på hotell där och så, kulkul :D

Men nu ropar mamma.

Pussokram!

RSS 2.0