Lite shopping...

Hej, köpte lite på Gina Tricot i dag.


Kofta från Gins Tricot, 199 :-


Linne från GinaTricot, 74.50:-


Kofta från Gina Tricot, 199:-

Så nu ska jag borsta tänderna sen ska jag sooova :)

Göteborg

Hejhej, kom hem från Göteborg vid 9 :D I dag har jag varit lite överallt, först åt vi på södern, sen gick vi lite inne på nordstan, sen hälsade vi på min faster i eriksberg och till sist gick vi på jul liseberg :) Där gick vi och kollade på stånd och spelade lite på choklad hjul. Vi åkte upp i tornet också :) Sen började det regna så vi åkte hem, det har varit roligt :D


Tröja från Gina Tricot, leggings från Kapp Ahl, Skor från DinSko, Jacka från Moonsoon.

Såhär såg jag ut i dag, pappa tog bilden på kajen :)


29 november 09

Hej, har inte skrivit på några dagar. I går var det volleyboll dm, mitt lag kom tvåa förlorade mot värnamo. I dag fyller mamma år :D Hon fyller 40! grattis:) så vi ska nog åka upp till göteborg.

Skriver senare!:D

25 november 09

Hej, skolan var bra i dag. Sen gick jag och sofie lite i vårt lilla centrum. Hittade en tröja på JC jag köpte :) Sen ålte jag till sofie, där mamma hämtade mig. sen åkte jag till volleybollen, jag kommer få världens tränings värk :S


Tröja från JC, 199 :- ( ser bättre ut i verkligheten)


plus denna mobilen (köpte i går) från expert 1499:-
Nu först ska jag plugga so :)

23 november 09

Hejhej, väcktes av att mamma och pappa sjönf för mig, en aning falskt :D Sen har jag fått presenter, min favorit frukost och världens godaste tårta :) Man fyller ju bara fjorton en gång i livet :D


14 år :D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D::D:D:DD:

Dagens outfit

Hejhej, basaren var rolig :) Sålde lotter och så, sen var jag nere i gislaved lite och så. Nu på kvällen har jag typ bara sett på tv, gossip girl är bäst :)

Nu ska jag sova, men i morgon fyller jag ju fjorton. Så då ska mamma och pappa och syskonen sjunga :D:D


T-shirt och byxor från Kapp Ahl och Skor från Din-Sko.


22 november 09

Hej, nu har jag och sofie vaknat, vi har den senaste timmen spelat tv-spel och ätit kladdkaka. Vid 3 är det basar och vi ska sälja lotter, men innan dess tänkte jag och sofie ta nya header bilder :)

Skriver senare!


Lite bilder...
Det blev inga bilder när släkten var här, menmen, ni får nöja er med domma på mig, sofie och min syster ;)

21 november 09

Hej, i dag mår jag bättre, som tur är :) I dag vid sex kommer släkten och ska fira mig för att jag fyller år på måndag, det ska bli roligt :D Annars har jag inte så mycket att göra. Just nu ser jag på -What not to wear. Haha, det är sjukt ;)

Nu ska jag kanske damsuga eller något :)

/emmypetersson

19 november 09

Hej, har varit hemma i dag, jag har haft en förkyllning/allegi eller något i tre veckor. Och i dag hade jag ont i halsen i morse, så jag stannade hemma. Jag har blivit klar med min bilduppgift :) Haha, helt fail. Sen har jag mest suttit på datorn och sett på film, can´t buy love med en 20 åring patrick demsey, den ska jag visa för sofie, han ser helt annurolunda :D

Sofie kommer kanske sen och piggar upp mig, hoppas det ;)

/emmypetersson

18 november 09

Hej, skolan i dag var rolig. Hade musik redovisning, gick väl sådär ;) Efter skolan tog jag och sofie bussen hem till sofie, där drack vi varm choklad, sen hämtade mamma upp mig. sen när jag kom hem har jag mest suttit och rensat mina bilder på datorn. Nu ska jag i väg till volleyboll träning, skriver kanske senare!

/emmypetersson

17 november 09

Hejhej, Skola i dag, ganska rolig :) Sen åkte jag med mamma hem, sen gjorde jag inte mycket. För vid 20 i sex hade jag utvecklingssamtal, det gick bra det med. Sen hälsade jag på mina små söta kusiner, vi spelade fia med knuff, Louise vann , hehe :)

Nu ska jag sova, vi har en musik redovisning i morgon men jag glömde mina pappern i skolan, så får snabb plugga i morgon bitti, sen får det gå som det själv vill ;)

/emmypetersson

Saknar sommar :)


16 november 09

Hejhej, i dag på morgonen var hos tandläkaren, sen hade jag skola. Lektionerna gick ganksa snabbt. Sen åkte jag hem. Nu har jag inte gjort mycket, sett på "Ghost Wipser" och ätit makaroner. I kväll ska jag ut och springa med volleybollen. Det är helt mörkt nu så hoppas vi ska springa på en upplyst plats ;)

/emmypetersson

15 november 09

Hejhej, har tänkt börja blogga igen. Har varit fullt upp med skola och en massa. Men nu är jag tillbaka. Fast jag ska nog köpa en ny usb-kabel till kameran för annars blir det nog inte mycket bilder. I dag väckte mamma mig vid halv 8 och tvingade mig att hjälpa henne att kratta löv... Så nu är jag dödstrött. Och vi är inte ens klara än, på gräsmattan står det tre stora kastenie träd, det blir hur mycket löv som helst.

I dag ska jag nog inte göra så mycket, ska se om jag ska till kyrkan kanske. Måste få en till stämpel i konfermations kortet innan 22 november och då har ju bara en vecka på mig.

/emmypetersson

hittade en bild på mig och sofie på datorn:)


RSS 2.0