2011 part twoAugusti: Var i Göteborg två gånger, njöt av de sista veckorna på lovet. Började 1:an på gymnasiet och blev en stolt naturare, träffade helt underbart roliga människor. Blev nollad, haha lite småäckligt. Gick på insparken, vilket var roligt.


September: Blev några fester, en av dem roligaste kvällarna på det året var i september :) Åkte på Håkan Hellström i Göteborg, vilket var en grym upplevelse. Åkte till Fiskebäckskil i slutet av månaden och klassen kom så mycket närmare varanadra. Var en grym månad !Oktober: Kom hem från Fiskebäckskil, sov över med en massa sköna människor några kvällar, drog på en haloweenfest. Började inte sådär jättebra, men var helt okej :)

November: Ganska lugn månad, kämpade riktigt mycket med skolan. Fyllde 16 år, firade med bio och bambu. Fick sötaste fotoboken av sofie:)December: Blev fyra fester, om jag räknar rätt :) Slutade första terminen, gjorde även nationella matteprovet i denna vevan. Har ej fort reda på resultatet än men jag hoppas på ett bra. Avslutade året på det bästa möjliga sätt, med en massa härliga människor. Sista bilden är från tolvslaget, måste bara säga att champange smakar skit :D Ett minus från sista kvällen på det året var att jag blev sjuk, men sånt är livet.

Så där var mitt år, på ett sätt känns det som året gick hur fort som helst men endå så känns det som ex maj var hundra år sen. Ett bra år, men 2012 ska bli det bästa året någonsin har jag bestämt mig !

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback