2011 part one
Januari: Åkte till Göteborg 1 januari, började skolan den 10 januari, pluggade mycket, vann en gränsfejd i Örkelljunga.


Februari: Sökte in på ekonomi på gymnasiet, mitt minneskort fick spel och slutade att fungera, har fortfarande inte köpt ett nytt, haha. Annars hände det inte så mycket.Mars: Köpte mina älskade vita converse som är ubersköna, var dålig på uppdateringar på bloggen, började läsa styleby.


April: Tog lite foton med Sofie, var och spelade sm i göteborg, var kreaktiv och klippte av ett par byxor till ett par shorts.


Maj: Shoppade en hel del denna månaden, var i Halmstad med Sofie. Började även jogga tre-fyra gånger i veckan. Var på gp i speedway med familjen. Låg på bryggan och solade också för första gången för 2011.
Juni: Slutade 9:an, gick ut med betyg som var hyffsade, firade med mamma och sofie på bambu. Sommaren började på allvar och jag låg och stekte :) Opererade mitt knä, var hemskt. Började sommajobba på ett stall i Öreryd, vilket var riktigt roligt.

Fortsatte att jobba i stallet, Sofie fyllde 16 och vi var i Halmstad och shoppade. Njöt av sommarlovet som började på rikigt. Farfar gick bort, vilket var väldigt svårt.

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback