mydayDagen har vart bra, fick mvg på mitt matteprov så glad :D Sen på håltimmen köpte jag en jacka som ni såg, efter skolan åkte jag till "min idol" sofie, hahah :D Sen hem, ute och joggat och sen dushat sett på tv. Min dag ungerfär om någon faktiskt vill veta :)

min idolSOFIE E MIN STÖRSTA IDOL!

jacka


jacka Lindex

vita


converse 599 :-


styleby


Sitter och läser elin klings tidning, tycker sofis mode och chic slår den på långa vägar. Lite synd där för jag tycker elin klär sig jäklans snyggt !

Nu ska jag i alla fall väg till morfar som fyller år, grattis :D

outfit i grått

Kavaj och byxor från HM, skor från SCORETT, klocka frår DILLIGAF.

Alla bilder fick bli i grått idag, mitt hår var typ en liten smått underlig färg så det blidde mycket snyggare i svartvitt :)

värnamo

Har fortfarande inte köpt minneskort än :/ I dag var jag i värnamo hos en läkare som kollade mitt lilla knakande knä, sen sa han att jag ska opereras någon gång framöver, sen fick jag ett skydd til träningar, det var ju inget litet skydd heller. Helt omöjligt att gå i, hahah:D

Sen på vägen hem tänkte jag faktist köpa ett minnes kort men jag har ingen aning vilken kamera jag har haft nu i 1,5 år, man kan ju inte gå in på elgiganten och säga att man har en rosa kamera som är ungerfär lite mindre än en dm. Hahah, jag är en otekniska jäklen :D

RSS 2.0