GOTT NYTT ÅR!

hejhej, sitter hos sofies släkt :) trevligt, trevligt :D

Jag ville bara säga GOTT NYTT ÅR!!! :D Om några timmar då ;)


29 december 09

Hejhej, sitter här i sofies soffa    och bloggar. Kom hit i går, sen har vi sett på den nya wallander, bra även om jag inte riktigt fattade vad den handlade om ;) Jag vaknade runt tolv någon gång av att mamma ringde och väckte mig. Sen har jag sett på tv ett tag, sen ringde telefonen, så då väckte jag sofie :)

Vi kanske ska bussen ner till gislaved, men är inte säker :)


Bild sen april, i falköpings volleyboll sm :)

28 december 09

hejhej, vaknade vid ett i dag av att min bror vckte mig. Sen har jag inte gjort så mycket. Sett lite på "theCity" Maratonet på mtv, ätit mat :)

Nu ska jag ut och gå med mamma och mina undar :) I kväll blir det volleyboll efter ett kort juluppehåll :)


26 december - shopping -


Linne och halsduk från JC.


Kofta och strumpbyxor från Kladstället.Hej, sitter hos sofie. Sofie kom i går kväll, då såg vi på film och åt :) Sen i morse åkte jag , sofie, sofies mamma och mamma ner till gislaved för att gå på mellan dagsrean. Fanns inte så mycket och köpa på rean. Sen åt vi på chilli tai. Sen handlade vi lite tacos grejer. Sen åkte jag, sofie och sofies mamma till sofie. sen kom sofies kusiner emil, fredrik. Sofie skulle hjälpa dom med någon data :)

Nus itter sofie och läser i genom hennes nya mobils bok :) Det står att att inte ska måla på mobilen :)

Skriver senare! :)

23 december -dagen före doppardagen-

Hej, vaknade av Att mamma skrek och sa Att klockan var 20 i 8, skulle nämigen packa kassar på ICA klockan 8 och det tar tio minuter Att ta mig dit också. Men kom bara fem minuter sen:) Packade kassar i går Också i tre timmar, vi gör det för volley boll klubben, så nu har jag jävligt ont i ryggen: /

Efteråt gick jag och mamma i lite Affärer köpte julklappar och lite annat, köpte en klänning till i morgon, alltid är lite sen med sådanna saker, menmen:)

Sen åt jag med hela familjen på smålandia, sen var vi vid Ett hus som pappa Hyr ut och kollade lite och så, för hon som hyr det är jag Varma Australien:) Det är typ 30 grader där: D

Sen har jag inte gjort mycket annat, ska snart klä granen, Askar Att göra det: D

 


Undrar om det aldrig kommer Att sluta Snoa:)

Hoppas det Håller sig, för jag och Sofie ska ut och åka pulka Någon dag framöver: D: D: D


20 december 09 - 4 dagar kvar! -

Hejsan, kom femma på volleybollen i går, var två poäng i från att gå till semifinal :/ Lite surt, menmen :)

I dag vaknade jag redan vid tio, sen har jag bakat lite med mamma, gått en långpromenad med kerry :) Så söt hon är, men hon har blivit lite tjock på gamla dar :D

Sen kommer lite släktingar och ska fira simon. Själv ska jag städa, det är väldigt skönt att inte ha några läxor nu, annars brukar det alltid bli plugg på söndagar. Sen ska jag kanske på en julkonsert i kyrkan :) Det kommer att bli mysigt!18 december -Grattis-

Hejhej, såg nyss på "bonde söker fru". Riktigt roligt :)

I morgon har jag volleyboll tunering i värnamo, det är sydsvenska. Fan vad vi ska vinna :) Har kommit tvåa, två stycken tuneringar i rad, så nu jävlar :D

Sofie du får krya på dig, stackarn har ju åkt på en förkyllning ;)
Ska gratta min bror som fyller 18 idag, grattis :D

13 december 09 - Lucia -

Hejhej, vaknade redan vid 9 av att mamma väckte mig. sen åkte vi til kyrkan och var på gudstjänst, sen handlade vi och åkte hem. sen har jag bakat pepparkakor :)

Från sex till nu har jag försökt plugga till no-provet som vi har i morgon, om krafter och sådant. Har äntligen fått in lite i huvudet. Men håller fortfarande på, ska ta en dusch nu sen kolla på paradise hotell vid tio.

Kanske skriver senare, eller blir det i morgon.

Visar en bild jag hittade på denna datorn :)


12 december 09 - Lite Shopping -

Hej, såg just klart på robinsson :) Alla började typ gråta bara för att dom vann böner, jag gillar inte ens böner så jag skulle aldrig klarat av att vara med :)

Såg på gislaveds lucia tåg, det var fint, manskören vad med också. I morgon blir det mest pluggning, jag har ett no-prov som kommer att bli ganska svårt, plus lite eng-glosor med. Det gäller ju att man får bra på dom här sista sakerna innan slutbetygen.

Dessa saker köpte jag i dag:


69,50 :- HM


Plus julklappar :)

12 december 09 - dagens outfit -

Hej, har varit i värnamo i dag och handlat lite julklappar och sånt med sofie. Köpte till pappa och kusin, och en t-shirt till mig själv :D

Sen vid sex ska jag se när gislaveds lucia blir krönen plus lucia tåget såklart. Erik vann ju igår, det var ju bra men calle var också väldigt bra :)


Kofta från Gina Tricot, T-shirt från Klädstället, klocka är min systers.
7 december 09

Hejhej, haft sämst bloggning. Sitter hos sofie nu, vi ska snart fixa en desing och header till mig :) Så det kommer upp en ny snart :D

Bloggar när jag kommer hem :)


02 december 09

Hej, har nyss sett på ett paradise hotell avsnitt :) I dag har dagen varit ganska lugn, efter skolan hade jag volley boll.

I morgon ska vi åka på a-lags resa till göteborg, vi ska gå på universeum och jul liseberg. Det kommer bli iskallt inne på liseberg.

Nu ska jag sova har sov morgon i morgon så jag hinner nog uppdatera :)

RSS 2.0